Pave Frans oppfører seg ikke som en pave, men som en aktivist for … – Document

Da pave Frans besøkte Malta 3. april, ba han om at det ikke måtte være kors på scenen hvor han skulle opptre. Han ville ikke krenke muslimene. Det er samme sentiment som når paven beskylder europeere for å gjøre forskjell på ukrainere og folk fra MENA-land. Han kaller det rasisme.
Paven har helt mistet fotfestet og fornærmer menneskene han er satt til å tjene.
– Flyktningene deles i grupper. Første klasse, andre klasse, hudfarge og om de kommer fra et rikt land eller et utviklingsland, sier han til den italienske tv-stasjonen RAI.
– Vi er rasister, og det er ille, sier paven.
NTB er helt med:
Flyktninger fra andre krigsherjede land møtes av en stengt grense når de forsøker å ta seg inn i Polen fra Hviterussland, mens EU betaler den libyske kystvakten for å stanse dem som forsøker å ta seg til Europa derfra.
Raymond Ibrahim forteller hvordan det var da paven besøkte Malta nylig:
Pave Frans er i gang igjen. Selv om det er tradisjon for å avbilde krusifikset på pavelige podier, fjernet pave Frans korset under sitt nylige besøk på øya Malta, for ikke å fornærme muslimske migranter. Som erkebispedømmet i Malta åpent innrømmet: «Podiet vil ikke bli utsmykket med et krusifiks, gitt at flertallet av migrantene er muslimer.»
Pope Francis is at it again. Although it is traditional for papal podiums to depict the crucifix, during his recent visit to the island of Malta, Pope Francis ditched the cross lest he offend Muslim migrants. As the archdiocese of Malta openly admitted, “The podium will not be adorned with a crucifix, given that the majority of migrants are Muslim.”
Handlingen får en tung symbolikk hvis man tenker på beleiringen av Malta.
Det faktum at dette skammelige opptoget fant sted på Malta, er spesielt ironisk, om ikke illevarslende, for Malta var åstedet for en av historiens verste islamske invasjoner, en som det er verdt å huske.
Den 18. mai 1565 beleiret muslimer, i skikkelse av osmanske tyrkere, Malta brutalt. Forsvarerne av den lille øya ble ledet av Knights of Saint John (tidligere Hospitallers).
Osmanene fortsatte med å utsette den lille øya for det som på den tiden var historiens mest vedvarende bombardement (omtrent 130.000 kanonkuler ble avfyrt totalt). «Jeg vet ikke om bildet av helvete kan beskrive det forferdelige slaget», skrev en samtidig: «ilden, varmen, de kontinuerlige flammene fra flammekasterne og brannringene; den tykke røyken, stanken, likene som har fått innvollene revet ut og lemlestede kropper, våpensammenstøtet, stønn, rop og brøl fra våpen … menn som sårer, dreper, skraper, kaster hverandre tilbake, faller og skyter.»
Ridderne av Malta forsvarte øya så iherdig at ottomanene til slutt ga opp og brøt beleiringen. Det var en spesiell dato: 11. september.
Despite this, the Knights and Maltese defenders so persevered that, on September 11, the Muslim invaders raised the siege and retreated.
I dag er det en annen slags invasjon som foregår, men ikke desto mindre er den like alvorlig, og paven er en ivrig medhjelper.
Today, Islamic invasions of Europe continue, though under the guise of a “refugee crisis” — one that the head of the Catholic world is doing all he can to facilitate, not in the name of Christianity, as evidenced by his abandonment of the cross, but supposed humanism, even as many migrants continue acting like their invading and conquering forbears, including by destroying the hated cross.
I dag fortsetter islamske invasjoner av Europa, men under dekke av en «flyktningkrise», en som lederen av den katolske verden gjør alt han kan for å legge til rette for, ikke i kristendommens navn, som bevist ved at han fjernet kors, men i navnet til en antatt humanisme, til tross for at mange migranter fortsetter å opptre som sine invaderende og erobrende forfedre, inkludert ved å ødelegge det forhatte korset.
Det er klart at pavens anti-kristelige holdning har en historisk betydning. Hva er det han nedkaller over våre hoder?
Malta har en spesiell betydning i kristendommens historie fordi Paulus kom dit og forkynte.
Den hellige Paulus forkynte «Kristus korsfestet – en anstøtssten for jøder og dårskap for hedninger» [1 Kor. 1:23] da han brakte evangeliet til Malta. Hvorfor skammer paven seg over korset foran muslimer, spesielt under fasten?
 
Pope Francis Abandons Christ’s Cross to Appease Muslims
By Raymond Ibrahim
Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.
Støtt oss
Kontakt/tips oss
Om oss
Forside · Nytt · Kommentar · Utenriks · Gjesteskribent · Sakset/fra hoften · Kort · Tavle · Kultur · Debatt · Butikk/forlag · Kontakt oss
Abonnementsvilkår · Personvernerklæring
Vi arbeider etter Vær Varsom-plakaten og
Redaktørplakatens
prinsipper.

Document.no © 2023

source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *