Av! Se de 10 bedste og vildeste stunts fra Jackass-filmene – Kino.dk

(Kan du ikke se videoerne herunder, så tryk på linket her og tillad alle cookies)
Den længe ventede Jackass 4: Forever kommer endelig i biograferne fra den 24. februar – omend i et begrænset omfang.
Den skøre gruppe af stuntmænd, skatere og filmfolk kan nemlig opleves til særvisninger i udvalgte biografer rundt omkring i landet.
I den anledning har vi lavet en liste med de 10 bedste og vildeste Jackass-stunts fra de tre foregående film.
Find billetter til ‘Jackass 4: Forever’ her:
BILLETTER

Running of the Bulls – Jackass: Number Two
Denne intro-sekvens tager tyrene ved hornene og går all in på den populære Jackass gimmick. Endnu engang fornemmer man, at budgettet er steget fra MTV dagene, og scenen er filmet som var det taget ud af en katastrofefilm, med både slow-motion, røg og smadrede huse.
Denne gang får hver og en af Jackass-drengene en tyr på nakken, med undtagelse af Johnny Knoxville, som selvfølgelig bliver nakket af hele fire styks. Det er en klassisk Jackass-scene, og selvom den er en smule mere koreograferet end i de gamle seriedage, har det stadig høj underholdningsværdi. 
 

Snake River Redemption – Jackass 3D
Dette stunt er et callback til sæson 2s legendariske stunt ‘Snake River BMX’ hvor Ryan Dunn forgæves forsøgte at krydse en lille å på en meget lille cykel, indtil de blev stoppet af politiet.
I denne version er budgettet (og deres showmanship) vokset i størrelse, og denne gang gennemføres stuntet på en lille knallertlignende cykel, og som altid gennemføres landingen med skrammer, grin og røg – samt Bunny the Lifeguard (Chris Pontius), der altid står klar på sidelinjen, skulle noget gå galt. Et klassisk stunt udført med drengerøvs(u)elegance.  
 

Giant Shopping Cart – Jackass The Movie
Den bedste åbningssekvens hidtil er selvfølgelig den gode gamle fra ‘Jackass The Movie’. Introen indeholder masser af velkendte og elskede stunts og karakterer fra serien, bl.a. indkøbsvognen, Partyboy og vilde dyr.
Selve scenen er filmet som en ikonisk actionscene med røg, flyvende murbrokker og vilde stunts, akkompagneret af det storladne Carl Off stykke ‘O Fortune’. Scenen har det typiske satiriske glimt i øjet som man elsker Jackass for. 
  

Big Red Rocket – Jackass: Number Two
‘Jackass: Number Two’ slutter med et brag – bogstavelig talt. Holdet har bygget en kæmpe rød raket, som skal fyres af, med Knoxville siddende på siden. Første affyring får dog næsten dødelige konsekvenser, da noget af fyrværkeriet indeni raketten skyder ud af siden, få centimeter fra Knoxville, som dog gladeligt giver det endnu et forsøg.
Anden gang viser sig så at være lykkens gang, da raketten succesfuldt affyres og Knoxville lander i søen med en kæmpe maveplasker til stor glæde for alle der ser på.  
 

3D Intro – Jackass 3D
Alle gode gange tre! Hver Jackass film har en omfattende og stuntfyldt intro-sekvens, og ‘Jackass 3D’ er ingen undtagelse. I denne farverige og lettere homoerotiske scene får Jackass-holdet udnyttet 3D elementet til fulde med maling, dildoer og fiske-indvolde, der flyver omkring på skærmen i slow-motion.
Ikke nok med, at scenen byder på små bider af deres mest klassiske stunts i introduktionen af deres skøre persongalleri, så er det også en æstetisk fryd for øjet. 
 

Toro Totter – Jackass: Number Two
Tyre er der nok af i Jackass, og ‘Jackass: Number Two’ er bestemt ingen undtagelse. Oftest er det frontmanden Johnny Knoxville, der lægger krop til, ligesom det er tilfældet i ‘Jackass Forever’, hvor en tyr er skyld i Johnny Knoxville værste skade nogensinde.
I denne scene fra film nummer to møder legepladsen rodeoen, da de fire drenge, Johnny Knoxville, Chris Pontius, Bam Margera og Ryan Dunn, sidder på en 4-mands vippe og hygger sig, indtil den store sorte tyr gør sit indtog. Hurtigt løber tre af dem for livet, men som altid bliver Knoxville hængene tilbage i et one-on-one opgør med arrige bæst.
 

Poo Cocktail Supreme – Jackass 3D
Klamme fæces stunts og sketches har altid været en fast del af Jackass’ DNA. Men det ultimativt værste og mest ulækre poo-stunt er at finde i ‘Jackass 3D’.
Steve-O, som næsten altid påtager sig de dummeste og klammeste stunts, sætter sin ind i et godt fyldt porta potti, som herefter slynges op i luften som et omvendt bungee jump, og herfra giver titlen sig selv. Det er voldsomt ulækkert for alle i nærheden og usandsynlig dumt – men det er Jackass i en nøddeskal. 
 

Golf Cart Antics – Jackass The Movie
Golfvogne, golfbaner og golfbolde har alle været flittigt brugt igennem Jackass’ levetid, og dette stunt er ingen undtagelse.
Her ses endnu et klassisk Jackass koncept, der bare fungerer. Fire af de overmodige drengerøve, Johnny Knoxville, Bam Margera, Brandon DiCamillo og Ryan Dunn, kører rundt på en forladt minigolfbane i to golfvogne, med den hensigt at køre så hasarderet som muligt, og se hvad der sker. Kaos, ødelagt ejendom, voldsomme styrt og et godt grin.  
 

Terror Taxi – Jackass: Number Two
Dette indslag er måske det vildeste Jackass-drengene har fyret af til dato. Den næsten 10 minutter lange sketch er en prank i en prank. Den altid sølle Ehren McGhehey har klædt sig ud som mellemøstlig terrorist med en afsindig dårlig accent, et klamt skæg (bestående af pubeshår fra samtlig Jackass-dudes) og en falsk bombe på maven. Han stiger ind i en taxa, og tror at han skal skræmme en stakkels taxachauffør fra vid og sans, men pludselig vender situationen.
Taxachaufføren trækker en pistol og tvinger McGhehey om i bagagerummet. Ikke nok med at den rædselslange McGhehey tror, at hans makker Dimitry Kevich (også i udklædning) bliver gennemtævet, så tror han også at han selv bliver kidnappet, da taxichaufføren pludselig kører en hasarderet tur rundt på parkeringspladsen.
Da McGhehey forsigtig bevæger sig ud af bagagerummet, bliver han overvældet af glæde, frygt og vrede. Indslaget understreger, at udklædnings-sketches også er et centralt element Jackass drengene mestrer. Se bare Jackass Presents: Bad Grandpa.
 

High Five – Jackass 3D
Dette indslag er Jackass når det er bedst. En simpel præmis der udføres til perfektion. Med Knoxville som det ultimative prankster-mastermind og Wee Man som velmenende sidekick er der lagt i ovnen til en gennemført prank.
Dertil har de valgt tre perfekte ofre; Ryan Dunn som tager ethvert stunt i stiv arm, den stakkel Ehren McGhehey som med en bakke fyldt med suppe, og den ultimative hævn, da Bam Margeras klassiske sketch ‘antiquing’ kommer tifoldigt retur. Den gigantiske hånd og upåklagelige timing sætter rammen om en af de sjoveste scener i Jackass arkivet, og der er lutter grin og glade grimasser fra alle på settet. 
‘Jackass 4: Forever’ kan ses i udvalgte danske biografer fra den 24. februar
Tilmeld dig nyhedsbrevet og vær først i køen til de nyeste trailers, premierefilm og sjove konkurrencer

source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *