Sverige: Stygt overfall på og ran av venstreorientert antirasist og … – Document

Mikael Ekvall, en markert svensk politiker fra Jönköping, ble nylig utsatt for et brutalt ran og overfall fra en bande som i sosiale medier oppgis å være afghanske muslimer. Antirasisten Ekvall som har gjort seg bemerket for sitt liberale syn på innvandring, har efter hendelsen uttrykt bekymring for sine barns fremtidige sikkerhet.
De åpne grensers fortaler
Ekvall har i sin politiske karrière prediket de åpne grensers og innvandringens berikende budskap. Den siste hendelsen har imidlertid fått ham til å stille spørsmål ved dagens samfunnstilstand og -sikkerhet i Sverige.
Hendelsen har sjokkert ham og bidratt til den pågående debatten om svearikets nuværende tilstand, ikke minst om hvorvidt samfunnet er i stand til å sikre borgernes faktiske trygghet.
Barnas sikkerhet
Ekvall har to barn og han bekymrer seg for hvilket samfunn som overlates til dem: 
– Mange skriver om lignende opplevelser; det hendte en bekjent, det hendte min venn, det hendte mitt barn. Man kjenner seg helt enkelt mindre trygg. Om samfunnet fortsetter denne utviklingen i ti år er det ikke sikkert jeg våger å la mine barn gå ut på byen.
Suecia – El politico comunista Mikael Ekvall, que durante 8 años estuvo comprometido con las fronteras abiertas. Fue brutalmente golpeado en la calle por una banda de jovelandeses que lo querían «asøsinar».
Ahora tiene miedo: «Me siento menos seguro». «Si la sociedad continúa… pic.twitter.com/1NSs9tSxsy
— Bakalaofresco  (@bakalaofresco) October 4, 2023

Saken henlagt
Ekvall har anmeldt forholdet, men saken ble ganske umiddelbart henlagt:
– Jeg fikk beskjed fra politiet om at de har henlagt saken eftersom det uten vidner ikke lar seg gjøre å finne noen gjerningsmenn. Jeg hadde håpet på kameraovervåkning i nabolaget, men det var det ikke. Jeg har aldri hatt noe imot kameraovervåkning på offentlige steder. Det kan fylle en viktig funksjon, sier Mikael Ekvall til Samnytt.
Sveriges innvandringspolitikk er omdiskutert. Kritikerne mener den bidrar til å øke kriminaliteten. Tilhengerne mener derimot at innvandringen bidrar til økt kulturelt mangfold – hvilket fremstilles som et ubetinget gode. Ekvall tilhører den fraksjon som har hevdet at de som protesterer mot innvandringen «står på feil side av historien».
Nedenfor kan du lytte til Richard Sörmans komprimerte og krystallklare oppfordring: 
«Glöm inte bort vem som kallade dig rasist»!
Se og hør den svenske nasjons havari opp­summert på fire minutter

 
Vi er oppvokst med sangen «Noen barn er brune» som forkynner at «meget er forskjellig, men det er utenpå». Virkeligheten er snarere at de ytre forskjeller er minst. Boken «Klanen» er en nøkkel til forståelse av konflikter som oppstår som følge av masseinnvandringen til Europa.
Støtt Document, kjøp «Klanen»!


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.
Støtt oss
Kontakt/tips oss
Om oss
Forside · Nytt · Kommentar · Utenriks · Gjesteskribent · Sakset/fra hoften · Kort · Tavle · Kultur · Debatt · Butikk/forlag · Kontakt oss
Abonnementsvilkår · Personvernerklæring
Vi arbeider etter Vær Varsom-plakaten og
Redaktørplakatens
prinsipper.

Document.no © 2023

source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *