Meglepetés, péntek reggelre: mától felemelték a Szegedi Vadaspark … – Szeged365

A Szeged365.hu-n sütiket használunk a gyorsabb működés érdekében. A tájékoztatónkat ITT találod.
Megemelt jegyárakkal nyitott meg pénteken a Szegedi Vadaspark, ahol mától az alábbiak szerint változtak a tarifák:
A Tripadvisor-kedvenc intézmény honlapján szűkszavúan annyit írtak, hogy az elmúlt két évben változatlanok voltak a jegyáraik, viszont a működtetési költségek jelentős emelkedése miatt sajnos elodázhatatlanná vált ez a lépés. “Az állatkölykök sokaságával és a színes programjainkkal továbbra is szívesen látunk mindenkit a Természet kertjében, a Szegedi Vadasparkban!” – zárták soraikat.
EZÉRT EMELKEDTEK A JEGYÁRAK A SZEGEDI VADASPARKBAN
A megnövekedetett energiaárak, a magas takarmány költségek és a munkabérek emelkedése teszi szükségessé a belépőjegyek árának emelését a Szegedi Vadasparkban, mely mától lép érvénybe – tudtuk meg Veprik Róberttől, az intézmény igazgatójától.
LEVEGŐT VENNI MÉG DÍJMENTES, MINDEN MÁS TÉTEL ÁRA ALAPOSAN ELSZÁLLT
Nem a Szegedi Vadaspark az egyetlen, amely árat emelt mától, mint korábban írtuk, reggel 8-tól megváltoztak a díjtételek az SZKT közterületi fizetési parkolási rendszerében. A vállalat arról számolt be, hogy egy korábbi, az önkormányzat által módosított rendelet lép ezzel hatályba, mivel a Covid-miatti veszélyhelyzet pénteken jár le. 
Mint az általuk küldött közleményből kiderült, az egységes zónákra érvényes parkolási díjak az alábbiak szerint változnak:
Hozzátették, hogy ezzel együtt a bérletek díja is változik. További részletek, még több drágulással:

source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *