Napi pakk: ma van a Föld Napja, játékos feladatokkal várja az ovis … – Szeged365

A Szeged365.hu-n sütiket használunk a gyorsabb működés érdekében. A tájékoztatónkat ITT találod.
Végre itt a péntek, kezdhetünk hangolódni a hétvégére! Ha elindulsz otthonról az esernyődet ne felejtsd el magaddal vinni, ugyanis záporok és zivatarok csapnak le Szegedre. Ma van a Föld napja és a 137. évfordulója annak, hogy egy színpadi tűz óriási pusztítást végzett a Szegedi Nemzeti Színház épületében, amit bő egy év alatt újjá is építettek. Kortyolj egyet a kávédból, és kezdd a napot a Szeged365-tel!

MAI NÉVNAPOSOK
Boldog névnapot kívánunk minden kedves Csilla, Noémi, Kelemen és Noé nevű Olvasónkak!
EZEN A NAPON TÖRTÉNT
MEDITERRÁN CIKLON HOZHAT MA ESŐT ÉS ZIVATAROKAT SZEGEDRE
Pénteken az egész országban számítani kell csapadékra, délutántól délen záporok, zivatarok jönnek, így várhatóan ebből már Szeged sem fog kimaradni. Az Időkép szerint délnyugat felől egy mediterrán ciklon közelíti meg hazánkat, éjjel a ciklon melegfronti felhőzete egyre nagyobb területet borít be. Hajnalban délen, délnyugaton ered el legelőször az eső, majd egyre inkább észak felé tolódik a csapadékzóna.
JÁTÉKOS FELADATOKKAL VÁRJA A SZEGEDI VADASPARK FÖLD NAPJA ALKALMÁBÓL MA AZ ISKOLAI, ÓVODAI CSOPORTOKAT
Április 22-én, pénteken és április 24-én vasárnap játékos feladatokkal várja a Szegedi Vadaspark Föld Napja alkalmából az iskolai, óvodai csoportokat és a családokat, olvasható az intézmény weblapján.

source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *